Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Accezz

Meet Accezz


Accezz is een merk met een aanbod waar andere bedrijven alleen maar jaloers op kunnen zijn. De specialisatie in smartphonebescherming heeft ervoor gezorgd dat Accezz hoesjes te verkrijgen zijn in alle soorten en maten en voor vrijwel elk model smartphone. Een uitstekende keuze dus!


Een persoonlijke keuze

Uw smartphone staat vol foto’s, berichtjes en zelfgekozen apps. Een persoonlijk apparaat dus. Veel smartphones zien er van een afstandje echter allemaal hetzelfde uit. Met een Accezz hoesje brengt u daar snel verandering in en kiest u voor een exclusieve look. Het grote voordeel van de brede collectie is dat er voor elke telefoon wel iets te kiezen valt. Ga dus voor een Accezz hoesje in de kleur die het best past bij uw persoonlijkheid en maak direct duidelijk welke telefoon van u is.

 

De juiste bescherming

Een Accezz hoesje koopt u natuurlijk niet alleen voor de uitstraling. Ook de beschermende werking is een belangrijke zaak om rekening mee te houden. De ervaring die Accezz heeft opgebouwd betekent dat elke cover vervaardigd is van de beste materialen en dat ook het design meewerkt in het absorberen van schokken en stoten. Geen overbodige luxe, want de steeds dunner wordende telefoons herbergen kwetsbare elektronica. Met een hoesje van Accezz voorkomt u uitval van uw telefoon en beschadiging van het scherm na een ongelukkige struikelpartij. Bovendien heeft Accezz speciale accessoires ontwikkeld die de bescherming naar een nog hoger niveau tillen. Combineer uw hoesje bijvoorbeeld met een op maat gemaakte screenprotector.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.