Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. General Mobile

Meet General Mobile

General Mobile wil het meest gewilde smartphone merk ter wereld zijn. Daar voelen wij bij Dividino ook wel voor! Een mooie ambitie en wij dragen daar graag aan bij. General Mobile biedt in nauwe samenwerking met Google betaalbare smartphones van hoge kwaliteit die is uitgerust met de nieuwste technologie.

Dankzij het Android One besturingssysteem zijn de General Mobile smartphones uitgebreide, zeer snelle en betaalbare smartphones die rechtstreeks door Google up-to-date gehouden worden.

Het Android One besturingssysteem is - net als het 'normale' Android besturingssysteem - door Google zelf ontwikkeld maar geoptimaliseerd om extra snel en soepel te kunnen draaien op smartphones in de lagere prijsklassen. De General Mobile smartphones draaien op een originele 'stock' versie van Android One en is niet voorzien van bijvoorbeeld een aangepaste - vertragende - interface. Dat maakt de toestellen snel en soepel in gebruik.

General Mobile garandeert samen met Google gedurende 2 jaar na introductie de meest recente updates van de security patch en minimaal 1 grote Android update.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.