Leveringen door de hele Benelux 🚚
Optimale service op maat 🛎️
Ruilen mag altijd* ♻️
webbanner_pg_1920x720px_no-text-no-logo_1

Onze merken

Bij Dividino staan we voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten van kwaliteitsmerken. Hieronder vind je het overzicht van de merken waarvan we importeur en/of distribiteur zijn.

high_level_pg_1200x628px_no-text-no-logo_7

PanzerGlass - zelfs een stanleymes geeft geen krasjes.

Het Deense merk PanzergGlass is een van de meest toonaangevende screenprotectors van mobiele apparaten. PanzerGlass heeft speciaal ontwikkeld schokabsoberend glas. Daardoor beschermt het smartphones, tablets, laptops en horloges optimaal tegen krassen en beschadigingen.

banner-vierkant2-zalm-voor-website

CASEUALS: de casual case, maar dan net even anders.

CASEUALS is born and raised in Rotterdam, klaar om de wereld te veroveren. Met een flinke dosis Rotterdamse urban lef maken wij het waar. 

high_level_safe_1200x628px_no-text-no-logo_4

SAFE. by Panzerglass- ijzersterke screenprotector, optimale prijs-kwaliteitverhouding

Het Deense merk SAFE bestaat sinds 2020 en is het jonge zusje van PanzerGlass, een toonaangevende wereldspeler op het gebied van screenprotectors. Deze merken beschermen niet alleen jouw apparaat, maar ook de planeet. Want alle screenprotectors hebben als doel om de levensduur van jouw apparaat te verlengen. Die duurzame gedachte vind je terug in alles wat SAFE doet. 

dividino-freshnrebel

FRESH ’N REBEL - voor iedereen die gewaagd kiest boven saai.

De mensen achter Fresh ‘n Rebel delen een oprechte en oneindige liefde voor muziek, mode en kleur en zijn bold at heart. De urban designs van het merk zijn gemaakt voor degenen die durven te kiezen voor het onbekende en zich willen omgeven door de beste kwaliteit en de mooiste details, net zoals zij dat zelf doen.

231

MiTag: nooit meer je dierbare en kostbare spullen kwijt

MiTag is een product van het merk MiLi. Het bedrijf, opgericht in 2003, is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van slimme producten. De hoogwaardige producten worden door meer dan 100 miljoen consumenten over de hele wereld gebruikt.

cygnett3

Cygnett - snel én stijlvol je apparaten opladen

In deze tijd waarin we altijd en overal verbonden willen zijn, is het belangrijk dat onze apparaten sneller én langer werken. Dat betekent ook dat we een lege batterij razendsnel willen kunnen opladen. Bij Cygnett snappen ze die behoefte van de moderne mens. Daarom ontwerpt het merk razendsnelle USB-kabels, die niet alleen snel opladen maar er ook nog eens geweldig uitzien.

nieuws-backskins

My Shape - geavanceerde screenprotector.

My Shape is een geavanceerd on-demandsysteem voor het snijden van schokabsorberend en zelf herstellende folies (ook wel films genoemd). Dit om schermen van smartphones en tablets te beschermen, of deze nu nog gebogen zijn of niet.