Leveringen door de hele Benelux 🚚
Optimale service op maat 🛎️
Ruilen mag altijd* ♻️
pg_iphone_14_1920x480

Onze merken

Bij Dividino staan we voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten van kwaliteitsmerken. Hieronder vind je het overzicht van de merken waarvan we importeur en/of distribiteur zijn.

dividino-panzerglass

PanzerGlass - zelfs een stanleymes geeft geen krasjes.

Het Deense merk PanzergGlass is een van de meest toonaangevende screenprotectors van mobiele apparaten. PanzerGlass heeft speciaal ontwikkeld schokabsoberend glas. Daardoor beschermt het smartphones, tablets, laptops en horloges optimaal tegen krassen en beschadigingen.

safe-foto

SAFE. by Panzerglass- ijzersterke screenprotector, optimale prijs-kwaliteitverhouding

Het Deense merk SAFE bestaat sinds 2020 en is het jonge zusje van PanzerGlass, een toonaangevende wereldspeler op het gebied van screenprotectors. Deze merken beschermen niet alleen jouw apparaat, maar ook de planeet. Want alle screenprotectors hebben als doel om de levensduur van jouw apparaat te verlengen. Die duurzame gedachte vind je terug in alles wat SAFE doet. 

nieuws-backskins

My Shape - geavanceerde screenprotector.

My Shape is een geavanceerd on-demandsysteem voor het snijden van schokabsorberend en zelf herstellende folies (ook wel films genoemd). Dit om schermen van smartphones en tablets te beschermen, of deze nu nog gebogen zijn of niet.

dividino-uag

UAG - laat je telefoon gerust vallen.

De smartphonehoesjes van UAG zijn gebaseerd op avontuur en outdoor-activiteiten. De materialen voldoen aan de U.S. Military Drop Test Standard. Optimale bescherming gegarandeerd dus, hoe hard je je telefoon ook laat vallen.

dividino-xtorm

XTORM - extra energie altijd en overal bij de hand.

Of je nu gaat kamperen, een lange fietstocht gaat maken, op zakenreis gaat of je apparaten gewoon dagelijks gebruikt, met de producten van Xtorm heb je altijd en overal extra energie bij de hand. Het merk is gespecialiseerd in oplaadoplossingen voor mobiele apparaten en heeft een gevarieerd assortiment. 

dividino-accezz

ACCEZZ -volop keuze uit smartphonehoesjes.

Accezz staat synoniem voor een breed aanbod, waar andere bedrijven alleen maar jaloers op kunnen zijn. De producten van Accezz zijn er in alle vormen, soorten, kleuren en maten. Consumenten kiezen het hoesje dat het best aansluit bij hun persoonlijkheid.

dividino-selencia

SELENCIA - smartphonehoesje als finishing touch.

Selencia werkt uitsluitend met duurzame materialen en hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Dankzij de stijlvolle look is een telefoonhoesje van Selencia de finishing touch van jouw smartphone. Een zakelijke hoes laat je professionaliteit op de werkvloer zien. Een prachtige pastelkleur doet dienst als moderne modeaccessoire. 

dividino-njord

NJORD - iconische IJslandse zalmleren accessoires.

De producten van Njord worden duurzaam geproduceerd in leerlooierij in Skagafjörður, IJsland. Dit gebeurt met een CO2-voetafdruk van nul, door gebruik te maken van de duurzame en hernieuwbare energiebronnen van het land, zoals geothermische en hydro-energie. Zalmleer is de duurzame en ethische keuze voor premium leder. Bovendien is het een van de sterkste leersoorten die bestaan.

dividino-freshnrebel

FRESH ’N REBEL - voor iedereen die gewaagd kiest boven saai.

De mensen achter Fresh ‘n Rebel delen een oprechte en oneindige liefde voor muziek, mode en kleur en zijn bold at heart. De urban designs van het merk zijn gemaakt voor degenen die durven te kiezen voor het onbekende en zich willen omgeven door de beste kwaliteit en de mooiste details, net zoals zij dat zelf doen.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: