Leveringen door de hele Benelux 🚚
Optimale service op maat 🛎️
Ruilen mag altijd* ♻️
horizontaal3mili

Mili

‘Schat, weet jij waar mijn sleutels zijn? En mijn laptop? En mijn tas?’ Iedereen kent ze wel, mensen die altijd hun persoonlijke bezittingen kwijt zijn… Of misschien ben je zelf wel zo iemand. Hoe dan ook: met de superslimme producten van MiLi ben je je spullen nooit meer (lang) kwijt. Bij Dividino bieden we meerdere producten van MiLi aan. 


MiTag

Door een MiLi MiTag te hangen aan jouw dierbare en/of kostbare spullen, vind je ze eenvoudig terug. Wat het helemaal handig maakt: de MiTag kun je koppelen aan het iOS-besturingssysteem van Apple. Je hoeft je spullen dus nooit meer te zoeken. Je vindt ze gewoon, met het grootste gemak. Of ze nu ver weg liggen of binnen handbereik.  


MiCard

De MiLi MiCard is een op Apple-technologie gebaseerde Bluetooth-zoeker met het formaat van een creditcard. Met behulp van de app Findy My-app op je iPhone, iPad of iPod touch vind je eenvoudig je producten terug. De MiCard is uitgerust met NFC-technologie en een batterij voor draadloos opladen.


MiBell

Fiets gestolen? De MiLi MiBell is een fietsbel met een ingebouwde, op Apple-technologie gebaseerde Bluetooth-zoeker. Je lokaliseert je fiets met de Find My-app op je iPhone, iPad of iPod touch.


Over MiTag


Het merk MiLi is opgericht in 2003 en is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van slimme producten. De hoogwaardige producten worden door meer dan 100 miljoen consumenten over de hele wereld gebruikt.


Waarom MiTag


  • Betaalbaar voor iedereen
  • Apple certified; je kunt je MiTag vinden met de ‘Find My’-app
  • Werkt ook met de Apple AirTag
  • Compatible voor Apple iPhone- en iPod touch-modellen met iOS 14.5 / iPhone SE / iPhone6S of hoger en iPad-modellen met iPadOS 14.5 of hoger
  • Altijd geleverd inclusief leather case
  • Vervangbare batterij
  • IP 67 certificering, oftewel: spat-, water- en stofbestendig
  • Leverbaar in wit en zwart
vierkant1mili
vierkant3-mili