Leveringen door de hele Benelux 🚚
Optimale service op maat 🛎️
Ruilen mag altijd* ♻️
3454077_122866470_smartphonehoesjes-en-cases-njord-byelements-vatn-case-for-appl

Njord

Kan functioneel niet mooi zijn? Met dat vooroordeel rekent Njord keihard af. Bij dit IJslandse merk is sprake van: fashion meets protection. Njord biedt bescherming aan jouw favoriete Apple apparaten. Bescherm en draag je iPhone, AirPods of Apple Watch in stijl met deze iconische IJslandse zalmleren accessoires.

Over Njord

De producten van Njord worden duurzaam geproduceerd in leerlooierij in Skagafjörður, IJsland. Dit gebeurt met een CO2-voetafdruk van nul, door gebruik te maken van de duurzame en hernieuwbare energiebronnen van het land, zoals geothermische en hydro-energie. Zalmleer is de duurzame en ethische keuze voor premium leder. Bovendien is het een van de sterkste leersoorten die bestaan.


Waarom Njord?

  • Fashion meets protection
  • Duurzaam geproduceerd
  • Kras- en scheurbestendig
  • Zalmleer is een van de sterkste leersoorten
  • Ethisch verantwoorde keuze
njord_na42cm04_ip14plus_l05
njord_na42gl05_ip14plus_l08-1
njord_na43ju12_ip14pro_l05-2
njord_na42sl02_ip14plus_l03


Over de stoffen:


Icelandic Salmon Leather

Dun, flexibel en zeer sterk. De textuur van het zalmleer is glad en verfijnd. De smalle lijn in het midden van de huid is soepel en voelt lekker aan – het onderscheidende kenmerk van zalmleer! Het zalmleer is verantwoord en duurzaam geproduceerd in IJsland.


Suede

Een zacht, suède-achtig verfijnd en duurzaam oppervlak dat er – jaar in jaar uit – goed blijft uitzien. De stof is scheur-, kras- en slijtvast met 150.000 Martindale, Comfort+, maar ook water- en olieafstotend en daardoor bestand tegen vuil en vlekken. Uiterst onderhoudsvriendelijk dus! Gemaakt met 38% gerecyclede vezels.


Fabric

Deze stof is geïnspireerd op gepatineerde cementstructuren. Een licht onregelmatig oppervlak of tweekleurige stof in een speelse maar harmonieuze melange geven de stof zijn unieke karakter. De Fabric-stof is gemaakt van 98-99% gerecycled polyester en 100% recyclebaar. Het voelt heerlijk zacht aan en heeft een matte, natuurlijke uitstraling die de look en feel van natuurlijke textielvezels imiteert.


Genuine leather

Dit echte vofnerfleer is handgemaakt met passie. De stof is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Dat zorgt ervoor dat je dit jarenlang kunt gebruiken. Sommige basics raken nooit uit de mode!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: