Leveringen door de hele Benelux 🚚
Optimale service op maat 🛎️
Ruilen mag altijd* ♻️
xtorm_solidblueseries_alg_02

Xtorm

Xtorm geeft energie aan je mobiele apparaten. Dat doet dit Nederlandse merk goed. Heel goed. Al jaren. Daar krijgen we ook bij Dividino energie van.

Over Xtorm

Of je nu gaat kamperen, een lange fietstocht gaat maken, op zakenreis gaat of je apparaten gewoon dagelijks gebruikt, met de producten van Xtorm heb je altijd en overal extra energie bij de hand. Het merk is gespecialiseerd in oplaadoplossingen voor mobiele apparaten en heeft een gevarieerd assortiment.


Waarom Xtorm?

  • Topkwaliteit
  • Gemaakt om mee te reizen
  • Altijd de meest innovatieve oplossing
  • Veiligheid voorop
  • Duurzame producten die jarenlang meegaan
xtorm_xtremecables_cxx_2
xtorm_fs401_04

Xtorm bij Dividino

Bij Dividino leveren we de volgende producten van Xtorm:


Xtorm Xtreme-kabels

De Xtorm Xtreme kabel is ontworpen om zowel flexibel als sterk te zijn, wat zorgt voor een extreem lange levensduur. De kabel kan zeker 100.000x buigingen weerstaan. Een gewicht van 100 kilo? Zelfs dan breekt ‘ie niet. Door deze features kunnen wij levenslange garantie* bieden op alle Xtorm Xtreme-kabels.


Xtorm Powerbanks

Met een Xtorm-powerbank kun je de batterij van USB-apparaten altijd en overal opladen. Van smartphones tot tablets, GoPro’s en Bluetooth -speakers. Waar je ook bent, wat je ook doet, waar je ook heengaat. Een powerbank is een compacte mobiele oplader die makkelijk mee te nemen is. Dankzij deze accu heb je geen stopcontact nodig.


Home charger

Deze lader maakt deel uit van de Volt Series, een serie krachtige reisadapters. Dankzij het compacte formaat en de meegeleverde EU-, VK- en VS-stekkeropties wordt reizen een stuk makkelijker. Met de krachtige 20W output kun je bovendien je telefoon tot drie keer sneller opladen!


Car charger

Met de Xtorm Car Charger hoef je je tijdens lange autoritten nooit zorgen te maken over een lege smartphone, tablet of ander USB-apparaat. De oplader past eenvoudig in de 12V-sigarettenaansteker. De Car Charger beschikt over een krachtige 24W USB-C PD-uitgang, en een Quick Charge 3.0 USB-aansluiting.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: