Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Nieuws
  3. De top 5 accessoires voor de iPhone 12 / 12 Pro

De top 5 accessoires voor de iPhone 12 / 12 Pro


1. PanzerGlass Case Friendly voor de iPhone 12 / 12 Pro Antibacterial

Het meest verkochte PanzerGlass voor de iPhone 12 /12 Pro is de case friendly variant. Dit PanzerGlass is zonder extra kosten voorzien van een nieuwe Micro Fracture Technology (en daardoor 100% sterker) en voorzien van een antibacteriële coating die 99,9% van de bacteriën verwijdert.


-> Panzerglass iPhone 12 case friendly


2. PanzerGlass voor de iPhone 12 / 12 Pro Antibacterial

Het andere populaire veel verkochte PanzerGlass is de standard fit variant. Dit PanzerGlass product heeft een standaard fit en is ook voorzien van een antibacteriële coating die 99,9% van de bacteriën verwijdert.


-> PanzerGlass iPhone 12


3. UAG Hard Case Pro Plasma Ice voor iPhone 12 / 12 Pro

Met de UAG hard case is de iPhone 12 /12 Pro optimaal beschermd tegen vallen, krassen, vuil en stoten. De buitenkant van de UAG hard case is gemaakt van hard plastic en de binnenkant van flexibel TPU materiaal om de iPhone te beschermen. De belangrijke knoppen, aansluitingen, luidspreker en camera zijn gewoon bruikbaar.


-> UAG Hard Case


4. Xtorm *PD Autolader  

Met de Xtorm Car Charger hoef je je tijdens lange ritten nooit zorgen te maken over een lege iPhone. De *PD (Power Delivery) technologie zorgt dat de iPhone 12 / 12 Pro optimaal van energie wordt voorzien zodat het opladen snel en veilig verloopt.

De hoge output van 20W *PD is krachtig genoeg om de iPhone 12 /12 Pro extra snel op te laden. Vergeleken met andere adapters of autoladers zonder *PD charging, wordt de iPhone ruim 2x zo snel opgeladen.


-> Xtorm autolader


5. Xtorm Solid Blue kabel USB-C - Lightning 

De 2 meter lange Xtorm Solid Blue kabel is extra sterk en slijtvast. Sluit deze kabel aan op een USB-C *PD adapter of power bank, en de iPhone laadt 50% op in slechts 30 minuten. Ter vergelijking, met een standaard adapter en kabel laad je de iPhone in 30 minuten slechts 19% op.


De kabel beschikt over een slim ontwerp met innovaties als XFLEX⁴ en extra sterk materiaal met daarin DuPont™ Kevlar® fiber. 


-> Xtorm USB-C - Lightning

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.