Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Dividino Alpha’in

Lancering nieuwe organisatie Dividino Alpha’in: Alpha’in bundelt commerciële activiteiten met Dividino


Distributeur Dividino Belux, onderdeel van Dividino Group uit Rotterdam, breidt haar activiteiten uit. Zo ondertekende zij vandaag een akkoord met Alpha’in, waarin beide partijen hun commerciële activiteiten bundelen. Met deze uitbreiding worden ook de  werknemers meegenomen in de nieuwe organisatie die Dividino Alpha’in gaat heten. Klanten in België en Luxemburg profiteren van de toegevoegde waarde die deze bundeling met zich meebrengt.


Een lange samenwerking uit het verleden, waarbij Dividino optrad als distributeur voor succesvolle merken, zoals PanzerGlass, General Mobile Android One smartphones en Duracell Mobile, lag aan de basis van deze krachtenbundeling. Alpha’in voegt daar haar eigen sterke merken aan toe, waaronder Crosscall, Motorola DECT, Ideus accessoires en een reeks diensten met toegevoegde waarde voor zowel operatoren als retail- en B2B- resellers.


Focus op Benelux

Alpha’in ging in 1999 van start in Charleroi en is sterk vertegenwoordigd in het Franstalige gedeelte van België. Dividino Group levert vanaf het begin van haar oprichting aan Alpha’in. Fabrikanten en vendoren die actief willen zijn in België, Luxemburg en Nederland kunnen nu hun strategie, acties en promoties voor deze drie regio’s uitwerken met deze groep.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.