Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Nieuws
  3. PanzerGlass ClearCase

Ultrasterke protector en TPU-case ineen

PanzerGlass ClearCase combineert het beste van twee werelden


Wie op zoek is naar dé combinatie van een ultrasterke protector en een TPU-case hoeft niet langer te zoeken. PanzerGlass heeft nu dé oplossing met haar nieuwe ClearCase. Hierbij wordt het unieke krachtige Back Glass van PanzerGlass-materiaal gecombineerd met een soft TPU-frame. Maar dan zonder de problemen die we soms zien bij concurrerende TPU-cases. Zo vertoont de PanzerGlass ClearCase minder slijtage, is geschikt voor wireless charging,biedt optimale bescherming en creëert een ‘nieuwe telefoonbeleving’ met een glazen achterkant.  


Maar de ClearCase heeft nog meer in petto. Zo verkleurt deze niet geel, omdat de achterkant van glas is. Ook de kleur van de achterkant blijft dus altijd helder zichtbaar. Verder heeft de case oleofobe coating die vet afstoot en vingerafdrukken voorkomt.Ook beschermt de case de volume-plus- en minknoppen en zijn er openingen voor de luidsprekers en de connector om je telefoon op te laden. Met de PanzerGlass ClearCase heb je ook nooit het gevoel dat je een brok beton moet meesjouwen. De sterke PanzerGlass-bescherming is slechts 0,7 mm dik. Daarnaast heeft de ClearCase een perfecte pasvorm in combinatie met het PanzerGlass aan de voorkant van je smartphone. 


Beschermd, mooi en schoon

Kortom, de PanzerGlass ClearCase biedt op allerlei fronten heel wat pluspunten; van bescherming tot ‘looks’ en van innovatie tot kwaliteit. Met de PanzerGlass ClearCase om je smartphone kun je wel tegen een stootje en weet je zeker dat je telefoon lang beschermd, mooi en schoon blijft. Met de PanzerGlass ClearCase maak je gewoon een helder statement!


Nog even alle voordelen op een rijtje van de PanzerGlass ClearCase:

•      Geschikt voor wireless-charging

•      ‘Anti-yellow coating’ voorkomt gele verkleuringen

•      Kijkt en voelt als nieuwe telefoon met glazen achterkant

•      Optimale bescherming tegen krassen, vallen, stoten en stof

•     Geen vingerafdrukken dankzij oleofobe coating 

•     Ook bescherming van de volume-plus- en minknoppen 

•     Handige openingen voor luidsprekers en opladen smartphone

•     Slechts 0,7 mm dik, maar wel ongelooflijk sterk PanzerGlass

•     Perfecte pasvorm.Meer weten?

Meer weten over PanzerGlass ClearCase of bestellen? Neem contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.