Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Nieuws
  3. PanzerGlass nieuwe Samsung S10-serie

PanzerGlass voor de nieuwe Samsung S10-serie


Voor de nieuwe Samsung Galaxy S10-serie heeft PanzerGlass de beste bescherming in petto. Hiermee zijn de nieuwe Samsung modellen optimaal beschermd tegen krassen en schokken. Ook de ClearCase wordt leverbaar voor deze nieuwe Samsung smartphones. U kunt hier alle informatie vinden of alvast in bestelling plaatsen zodat u de nieuwe PanzerGlass producten voor deze smartphones als eerste in huis heeft.


Nieuwe Samsung Galaxy S10-serie

Van de nieuwe serie wordt veel verwacht. Het toestel moet innovatiever worden dan de Galaxy S9 en S9 Plus, die veel lijken op de S8-serie. Er wordt gezegd dat de nieuwe serie in drie versies verschijnt: een Lite, de normale en een grotere Samsung smartphone. Het grootste verschil lijkt de schermgrootte te worden: 6,1 tegenover 6,4 inch. Het display zou een klein gaatje bovenin hebben voor de frontcamera. Verder krijgen de telefoons een vingerafdrukscanner onder het scherm, drie tot vijf camera’s en de nieuwste Exynos 9820-chip. Samsung prestenteert de drie nieuwe modellen naar verwachting vlak voor de start van technologiebeurs MWC op 20 februari. Een paar weken later zouden de smartphones in de verkoop gaan.


Mobile World Congres

Het bekende Mobile World Congres vindt wederom plaats in Barcelona van 25 - 28 februari 2019. Ook Dividino zal daar vertegenwoordigd zijn. Wilt u alvast een afspraak maken om elkaar daar te treffen? Neem dan gerust contact met ons op.


Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.