Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Nieuws
  3. PanzerGlass Privacy CamSlider

PanzerGlass Privacy CamSlider weert nieuwsgierige ogen


Lekker veilig ‘smartphonen’ zonder meekijkers


Als je met je smartphone in de trein zit, op een terras of ergens binnen, is het fijn als niemand kan meekijken. Gewoon omdat anderen niets te maken hebben met jouw privé-zaken, maar ook vanwege de veiligheid. Dan hoef je je heus niet helemaal af te schermen, in gekke bochten te wringen of je hand ervoor te houden. Nee, het kan makkelijker, simpeler en veiliger. De nieuwe PanzerGlass Privacy CamSlider™ is een screenprotector die niet alleen je scherm behoedt voor krassen, vlekken, vallen en schokken, maar ook beschermt tegen nieuwsgierige ogen. Het speciale privacyfilter zorgt ervoor dat alleen jij de inhoud van je scherm kunt zien als je er recht op kijkt. 


En de PanzerGlass Privacy CamSlider heeft als eerste en enige screenprotector ter wereld nog iets extra’s. Zo kun je met een handig schuifje bovenin desgewenst ook de selfie camera vergrendelen. Dat scheelt weer een post-it of stickertje plakken. Waarom je dat zou doen? Gebleken is dat camera’s van smartphones of tablets redelijk simpel gehackt kunnen worden. In een video van het Amerikaans Business Insider toont hack-expert Kevin Mitnick dat iemand met de juiste software vrij eenvoudig toegang kan krijgen tot jouw smartphone en jouw gegevens. Of het nu gaat om een jaloerse ex, criminelen of veiligheidsdiensten van de overheid; volgens Chris Broesder van Tweakers* kunnen hackers in theorie toegang tot alles hebben als ze eenmaal binnen zijn. 


Goede wachtwoorden, software up-to-date houden en camera afschermen

Belangrijk als je veilig wilt surfen op of appen met je smartphone is om goede wachtwoorden te hebben en je software up-to-date te houden. Dat helpt, maar daarmee ben je er volgens Vincent Böhre, directeur van onafhankelijke stichting Privacy First* nog niet. “Pas als je alles uitzet, loop je geen risico. Alleen heb je dan geen smartphone, maar een domme telefoon.” Hij pleit dan ook voor een smartphonehoesje of protector met een schuifje voor de camera. “Dat zorgt voor privacybewustzijn. Hiermee kun je bewust de keuze maken of de lens vrij is”, aldus Böhre. De wens van Böhre en vele anderen is inmiddels werkelijkheid geworden. Met de PanzerGlass Privacy CamSlider kan de camera nu dus wel of niet afgeschermd worden. Dus zonder geplak van post-its of stickertjes…  


Nog even alle voordelen op een rijtje van de PanzerGlass Privacy CamSlider:

•      Privacy-functie om je gesprekken privé te houden

•      Schuifje om je camera af te schermen 

•      Schokbestendig (0,33-0,4 mm glas)

•      Anti-vingerafdruklaag

•      Blue light reductie

•      Optimale bescherming tegen krassen en vallen

•      Optimale touchscreenbeleving (100% aanraakbehoud) 

•      Eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen en goed schoon te maken


*Bron: AD.nl
Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.