Leveringen door de hele Benelux 🚚
Optimale service op maat 🛎️
Ruilen mag altijd* ♻️

PanzerGlass HardCase MagSafe


Bescherm de telefoon tegen de stoten en blauwe plekken van het dagelijks leven met de PanzerGlass™ HardCase. Gewoon vastklikken en je bent klaar om te gaan. De HardCase heeft een stijve, transparante achterkant met een zachtere rand én is volledig MagSafe compatibel. Deze combinatie van materialen biedt een hoog niveau van valbescherming. De case is getest volgens de 3 x Military Grade Standard, wat betekent dat deze bestand is tegen meerdere valpartijen van een hoogte tot 3,6 meter. 


En als klap op de vuurpijl is de HardCase anti-vergelend, zodat hij er goed blijft uitzien - zelfs bij intensief gebruik. De case biedt ook een extra niveau van bescherming tegen bacteriën dankzij een antibacteriële werking die bewezen tot 99,99% van de meest voorkomende oppervlaktebacteriën doodt.


Het HardCase-frame is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en wordt geleverd in een FSC-gecertificeerde verpakking die kan worden gerecycled.


Op een rijtje:

  • MagSafe compatibel
  • 3 x Military Grade Standard (MIL-STD-810H) = Getest met een valhoogte van 3,6 meter of een rots-klimmen-of-werken-op-een-steiger-en-ongelukkig-vallen-mijn-apparaat soort hoogte.
  • Krasbestendig = Beschermt uw apparaat tegen krassen veroorzaakt door de gevaren van het dagelijks leven.
  • Schokbestendig = Beschermt uw toestel tegen het dagelijkse gestuntel, vallen en barsten van het scherm.
  • Antibacterieel = Het is bewezen dat het tot 99,99% van alle gangbare oppervlaktebacteriën doodt in overeenstemming met ISO 22196 en JIS Z 2801.
  • 100% gerecycled framemateriaal = Frame gemaakt van 100% gerecycled materiaal.


Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: