Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Samsung en PanzerGlass

SAMENWERKING MET SAMSUNG  


PanzerGlass gaat samenwerking aan met 's werelds grootste smartphonefabrikant: Samsung

Dividino Group is officieel Benelux distributiepartner van PanzerGlass™, de Deense producent van ijzersterke screenprotectors. Sinds kort neemt PanzerGlass™ deel aan het Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP). Dankzij deze samenwerking kan PanzerGlass™ onder andere eerder beschikken over nieuwe toestellen, en dus PanzerGlass™ oplossingen voor Samsung-toestellen leveren zodra deze op de markt komen.

 

PanzerGlass en Samsung – Twee grote spelers. Eén samenwerking. 

PanzerGlass, een van de toonaangevende producenten op het gebied van screenprotection voor smartphones en tablets, gaat samenwerken met 's werelds grootste smartphoneproducent Samsung om hoogwaardige PanzerGlass™ oplossingen te kunnen leveren voor alle Samsung-toestellen.

 

“Deel uitmaken van SMAPP is een stempel van goedkeuring voor PanzerGlass™ en samenwerken met de wereldleider op gebied van smartphones maakt ons heel enthousiast. De producten van Samsung zijn uniek en onmisbaar in het leven van de gebruikers. De samenwerking geeft ons een voorsprong in het ontwikkelen van hoogwaardige PanzerGlass™ oplossingen ter aanvulling op producten van Samsung en ter verbetering van de gebruikerservaring,” aldus Casper Aaen, Executive Vice President Operations bij PanzerGlass.

 

Snellere Time To Market 

Dankzij de samenwerking is PanzerGlass™ in staat haar Time To Market voor PanzerGlass™ producten voor Samsung-toestellen aanzienlijk te beperken:


“Wanneer je een duur en onvervangbaar toestel als een smartphone of tablet koopt, dan ben je daar voorzichtig mee. In de eerste plaats om kostbare reparaties te voorkomen, maar ook omdat je je zonder telefoon onthand voelt. Door onze Time To Market te versnellen, kunnen consumenten hun PanzerGlass™ screenprotector vaak tegelijk met hun Samsung-toestel ophalen,” vertelt Casper Aaen. Hij gaat verder:

“Daarnaast kunnen distributeurs en retailers inspelen op de vraag en PanzerGlass™ vroegtijdig inkopen om aan de behoefte van de klanten te voldoen.”

 

Verbeterde kwaliteitscontrole 

“Door deel uit te maken van SMAPP beschikken we over de nieuwste Samsung-toestellen die we kunnen testen. Zo kunnen we onze PanzerGlass™ oplossingen nog eerder dan voorheen aanpassen, met een betere screenprotector als resultaat. Daar profiteren de klanten weer van. En het geeft ons een voorsprong op de concurrent,” aldus Casper Aaen.

PanzerGlass™ zal zich ook aan de normen van Samsung moeten houden, wil ze “Designed for Samsung” kunnen gebruiken. Dat schrikt PanzerGlass echter niet af: “Samsung staat bekend om hoogwaardige producten, net als wij. We voldoen graag aan de eisen van Samsung en we produceren net zo graag PanzerGlass™ oplossingen die de topproducten van Samsung verbeteren en aanvullen,” sluit hij af.

 

Dichtstbijzijnde retailer 

Kijk hier voor meer informatie over retailers bij u in de buurt.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.