Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Samsung Galaxy S10

PanzerGlass voor Samsung Galaxy S10 serie uit voorraad leverbaar


Natuurlijk leveren wij de PanzerGlass producten voor de Samsung Galaxy S10-serie uit voorraad! Ook bij de nieuwe features die deze paradepaardjes van Samsung bieden, blijven wij ons concentreren op het leveren van de beste bescherming van de smartphone zonder dat er enige functionaliteit verloren gaat! NIEUW: PanzerGlass ClearCase:

PanzerGlass heeft nu dé oplossing met haar nieuwe ClearCase. Hierbij wordt het unieke krachtige Back Glass van PanzerGlass-materiaal gecombineerd met een soft TPU-frame. Zo vertoont de PanzerGlass ClearCase minder slijtage, is geschikt voor wireless charging, biedt optimale bescherming en creëert een ‘nieuwe telefoonbeleving’ met een glazen achterkant.  


PanzerGlass Privacy:

PanzerGlass Privacy is de screenprotector die niet alleen je scherm behoedt voor krassen, vlekken, vallen en schokken, maar ook beschermt tegen nieuwsgierige ogen. Het speciale privacyfilter zorgt ervoor dat de inhoud van het scherm alleen te zien is, als je er recht van voren op kijkt. 


Ultrasone vingerafdruklezer van de Samsung Galaxy S10 / S10+:

PanzerGlass heeft dé oplossing voor de in-screen vingerafdruklezer van de Samsung Galaxy S10 / S10+. Zoals van onze uiterst innovatieve screenprotectors te verwachten is, bieden we op zeer korte termijn ( < 5 weken) ook full display PanzerGlass voor de Samsung Galaxy S10 / S10+ met een in-screen vingerafdruklezer. Zo blijven we staan voor de beste bescherming van de display van S10-serie en blijven de innovatieve features voor de eindgebruiker bruikbaar! 


Productoverzicht PanzerGlass voor Samsung Galaxy S10-serie


PanzerGlass Fingerprint Case Friendly:

PZ-7185 Samsung Galaxy S10 FP Black  

PZ-7186 Samsung Galaxy S10+ FP Black


PanzerGlass Case Friendly:

PZ-7175 Samsung Galaxy S10 Black  

PZ-7176 Samsung Galaxy S10+ Black

PZ-7177 Samsung Galaxy  S10e Black


PanzerGlass ClearCase:

PZ-0195 Samsung Galaxy S10

PZ-0196 Samsung Galaxy  S10+ 

PZ-0197 Samsung Galaxy  S10e


PanzerGlass Privacy Case Friendly:

Leverbaar in april

PZ-P7175 Samsung Galaxy S10 Black  

PZ-P7176 Samsung Galaxy S10+ Black

PZ-P7177 Samsung Galaxy S10e Black

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.