Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Xtorm laders

Wat je moet weten over Xtorm laders


Sinds kort hebben we Xtorm aan ons assortiment toegevoegd. Een merk dat past bij onze visie om producten te leveren die mobiele devices het allerbeste beschermen en faciliteren. Graag vertellen we onze redenen waarom dit kwaliteitsproduct ook niet aan uw assortiment mag ontbreken. 


Materiaal

  1. Kabels in de Solid Blue series zijn gemaakt van een meer-laags materiaal bestaande uit, onder andere, gewoven nylon en DuPont™ Kevlar® fiber. Dit materiaal geeft de kabel zijn ongekende sterkte.
  2. Elke Solid Blue kabel maakt gebruik van XFLEX⁴, een technologie speciaal ontwikkeld om de aansluitingen aan de uiteinden van de kabel buigzaam en sterk te maken. Deze technologie is uitgebreid getest door de kabel meer dan 30.000 keer te buigen.


Levenslange garantie

Xtorm Solid Blue kabels zijn tot in detail ontworpen om extra sterk en slijtvast te zijn. De kabels beschikken over een slim ontwerp met innovaties als XFLEX⁴ en extra sterk materiaal met daarin DuPont™ Kevlar® fiber voor de kabel. Deze kwaliteit stelt ons in staat om een levenslange garantie te bieden op alle Solid Blue kabels. De garantie vervalt natuurlijk bij onoordeelkundig gebruikt.


Solid Blue lader USB-C – Lighting MFI

Dit is de connector die past in de bijvoorbeeld de nieuwe MacBooks en met lightning connector laad je nieuwe generaties iPhones (vanaf iPhone 5).

Als je iPhone of iPad over fast-charge beschikt kun je hem met deze USB-C naar Lightning kabel razendsnel opladen. Sluit de kabel aan op een USB-C PD* adapter of power bank, en je iPhone laadt 50% op in slechts 30 minuten. Ter vergelijking, met een standaard adapter en kabel laadt je iPhone in 30 minuten slechts 19% op. 

Naast fast-charge is deze kabel ook uitermate geschikt om je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aan je Mac met USB‑C- of Thunderbolt 3-poort (of ander USB-C apparaat) te koppelen. Zo kun je je device gemakkelijk opladen en synchroniseren. Bovendien gaat deze kabel dankzij het gebruik van gewoven nylon een stuk langer mee dan doorsnee kabels.

Ideale combinatie is met de Xtorm 220v stekker met 2 aansluitingen waarvan 1 USB-C fast charge ondersteunt.

*Power Delivery


Solid Blue lader USB-C - USB-C

Deze USB-C naar USB-C kabel is niet alleen in staat om apparaten zoals USB-C laptops op te laden (PD*) maar kan ook extreem snel gegevens overdragen, tot wel 10 Gbps. Ook beschikt de kabel over een e-marker chip. Dankzij deze chip kunnen verbonden apparaten de eigenschappen van de kabel identificeren en optimale prestaties leveren. (20x sneller dan USB 2.0, 2x sneller dan USB 3.0)


Xtorm PD

De laders (XT-XA020U) en autolader (XT-AU015) zijn voorzien van PD: Power Delivery. Deze technologie zorgt dat aangesloten apparaten optimaal van energie worden voorzien zodat het opladen snel en veilig verloopt.

De hoge output van 20W PD is krachtig genoeg om tablets en smartphones extra snel op te laden. Vergeleken met adapters of autoladers zonder PD charging laden deze modellen van Xtorm je mobiele apparaten ruim 2x zo snel op! Tel uit je winst….  


Wist u dat bij de nieuwe iPhone 12 wel laadkabels maar geen laadblok wordt meegeleverd? Dus de ideale musthaves bij elke nieuwe iPhone of andere high-end smartphone met USB-C zijn de Xtorm home en car charger.


Kijk voor ons volledig assortiment laders en kabels.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.