Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Njord

Meet Njord


Modeaccessoires ontworpen met duurzame materialenFashion meets protection voor jouw favoriete Apple apparaten. Bescherm en draag je iPhone, AirPods of Apple Watch in stijl met deze iconische IJslandse zalmleren accessoires.


Zalmleer, de ethische en duurzame keuze voor premium leder

Duurzaam geproduceerd in leerlooierij in Skagafjörður, IJsland met een CO2-voetafdruk van nul, door gebruik te maken van de duurzame en hernieuwbare energiebronnen van het land, zoals geothermische en hydro-energie. Zalmleer is de duurzame en ethische keuze voor premium leder.


Feit: Zalmleer is een van de sterkste leersoorten die er is - kras- en scheurbestendig! Maak je geen zorgen over sleutels ;)


Salmon Leather Smartphone Case

De Njord Magsafe case voor de iPhone 13 Pro Max heeft een uniek ontwerp dat is voorzien van duurzaam geproduceerd premium IJslands zalmleer, waardoor het de perfecte mode-accessoire is om uw iPhone veilig te houden in stijl. Deze case is ontworpen om perfect te werken met alle Apple MagSafe magnetische accessoires, inclusief het MagSafe draadloze oplaadsysteem - maar ook met elke andere draadloze oplader! Ook compatibel met iPhone 12 Pro Max.


Bekijk hier het Njord assortiment bij Dividino voor iPhone 13


Salmon Leather Airpods Case

De Njord case voor de AirPods Pro is een zacht aanvoelend tweedelig ontwerp omwikkeld met prachtige IJslandse zalm leer. Het duurzaam geproduceerde zalmleer is zacht en heeft een uniek verfijnd tactiel gevoel waardoor het de perfecte mode-accessoire is om je AirPods Pro veilig in stijl te houden. De Njord AirPods Pro hoes werkt met draadloze opladers.


Bekijk hier het Njord assortiment bij Dividino voor Airpods


Salmon Leather Watch Strap

Met de kenmerkende zalmlederen inleg en een achterkant van echt Vegan leer, zijn de horlogebandjes voor Apple Watch het perfecte mode-accessoire voor een slimme en casual levensstijl. Omdat echt zalmleer een natuurlijk materiaal is en geen twee zalmen hetzelfde zijn, is elk horlogebandje uniek! 


Bekijk hier het Njord assortiment bij Dividino voor Watch Straps