Leveringen door de hele Benelux 🚚
Optimale service op maat 🛎️
Ruilen mag altijd* ♻️
subslider-copyOver Dividino

Waar je van houdt, dat bescherm je. Of het nu gaat om je naasten of om je spullen. Zeker als het producten zijn die je dagelijks gebruikt en je dagelijkse leven makkelijker maken. Zoals je smartphone, tablet, laptop, smartwatch of e-bike. Bij Dividino beseffen we dat als geen ander. Daarom leveren we alles wat mensen nodig hebben om hun belangrijke apparaten te beschermen.

Wie zijn wij?

We mogen dan wel alleen kwaliteitsproducten leveren, als bedrijf zijn we wars van poespas. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. We komen niet voor niets uit Rotterdam.


Onder leiding van onze oprichter Jan Willem Hoffmann en Sales- & Marketing Director Marco Rietdijk rent een team van betrokken, enthousiaste en deskundige mensen al sinds 2014 het vuur uit de sloffen. Voor jou.

dividino-over-ons-magazijn-werken
dividino-over-ons-kar-vullen
dividino-over-ons-verkopen1

Voor wie werken we?

We leveren niet rechtstreeks aan consumenten. Dat laten we onze klanten lekker doen. Die zijn daar veel beter in. Wie die klanten zijn?


Zowel zelfstandig ondernemers als de bekende grote retailketens en online kanalen. Een ding hebben ze in ieder geval gemeen: ze hechten dezelfde waarde aan kwaliteit als wij.

Wat doen we voor jou?

Natuurlijk zegt elk bedrijf dat ze het maximale doen voor hun klanten. Ook wij stellen jouw wensen en behoeften centraal. Ook wij leveren optimale service. En ook wij hebben korte lijntjes en een persoonlijke band met onze klanten. Maar tussen zeggen en doen zit wel eens een verschil. Gelukkig komen wij uit Rotterdam. En dus doen wij het op z’n Rotterdams. Niet te veel lullen, maar vooral poetsen.

dividino-over-ons-prijzen

Prijzen

Jouw marge is voor ons even belangrijk als onze eigen marge. Daarom bewaken we – samen met jou – altijd die balans. Onze prijzen zijn scherp. En: what you see is what you get.

dividino-over-ons-retourneren

Retourneren

Is het niet gelukt om alle producten te verkopen? Geen probleem, we ruilen de resterende producten om. Zo hoef jij niks af te schrijven en lijd je geen verliezen.

dividino-over-ons-expertise

Expertise

Onze medewerkers adviseren en helpen je op het gebied van productpresentaties. We komen regelmatig fysiek langs in jouw winkel(s) en zorgen ervoor dat alles er perfect uitziet.

dividino-over-ons-hulp

Hulp

Onze service- en garantievoorwaarden zijn duidelijk. Maar er is altijd een grijs gebied. In dat geval zorgen we ervoor dat jouw klant geholpen is. Voor jou ook wel zo prettig.

Welke producten en merken leveren we?

De telecomwereld is dynamisch. Screenprotectors en andere accessoires zijn er in alle soorten, maten, prijsklassen en niveaus. Bij Dividino staan we voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten van kwaliteitsmerken.


We zijn exclusief importeur en distributeur van PanzerGlass en MyShape in de Benelux. Ook werken we samen met Fresh ’n Rebel, Mili en Casuals.


Onze focus ligt op screenprotectors voor smartphones, tablets, smartwatches, laptops en e-bikes. Daarnaast verkopen we laadoplossingen als chargers en powerbanks. Maar ook cases en diverse andere accessoires.

dividino-over-ons-producten1
dividino-over-ons-producten2
dividino-over-ons-klanten

Klanten altijd op #1!


Oh ja, als klant van Dividino hoef je niet bang te zijn dat we in je vaarwater gaan zitten. We weten waar we goed in zijn. Maar we weten ook waar onze kracht niet ligt. Daarom zullen wij nooit zelf winkels openen of direct gaan verkopen aan consumenten.


Laat ons maar lekker importeren en distribueren. Die rol als schakel tussen producent en reseller, retailer of e-tailer, die past ons het best. Dan doen we allemaal wat we het leukst vinden. En wat we het best kunnen.
Zo houden we onze band met onze klanten stevig. Net zo stevig als de screenprotectors die we verkopen. Zeg maar gerust een onbreekbare band.


Contact

Heb je vragen over wat Dividino voor jou kan betekenen of heb je vragen over onze producten en/of diensten? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts. Wij helpen je graag!