Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Selencia

Meet Selencia


Selencia is absoluut van alle markten thuis. Het fantastische merk combineert stijl, kwaliteit en functionaliteit in elk afzonderlijk product en garandeert een geweldige smartphone-ervaring. Selencia werkt uitsluitend met duurzame materialen en hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Bovendien hoef je de welbekende trade-off tussen kwaliteit en prijs niet meer te maken bij het assortiment van Selencia, want elk product voldoet aan een hoge kwaliteitsstandaard en is eerlijk en goed geprijsd. Kortom, je doet er goed aan om je smartphone in combinatie met een Selencia hoesje te gebruiken en zo de gebruiksduur van je telefoon aanzienlijk te verlengen.

 

Selencia hoesje als finishing touch

De gemiddelde smartphone is niet opgewassen tegen een stootje en loopt bij enige aanraking ontsierende en misschien zelfs fatale schade op. Een scherp voorwerp krast op het beeldscherm of de harde grond gaat aan de haal met het interne mechanisme van je smartphone. Erg zonde van je kostbare gadget, zeker omdat deze beschadigingen erg gemakkelijk te voorkomen zijn met behulp van een Selencia hoesje. Het hoesje biedt rondom schokabsorberende bescherming en creëert zo een veilige omgeving voor je smartphone. Bovendien zorgt het Selencia hoesje, dankzij de stijlvolle vormgeving, voor een unieke look van je telefoon. Zo bevordert een zakelijke hoes de professionaliteit op de werkvloer en dient een Selencia hoesje met een prachtige pastelkleur als superleuk modeaccessoire.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.