Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Support
  3. Instructie handleidingen PanzerGlass

Installatie handleidingen PanzerGlass

De installatie van PanzerGlass is eenvoudig. Om je te helpen, hebben we deze handleidingen gemaakt.

Let op, de video's zijn gemaakt per glassoort en merk. Daarom vindt u mogelijk geen video die volledig bij uw apparaat past, maar een video over het merk en het glastype.
De uitleg behandelt dan uw apparaat, omdat het installatieproces hetzelfde is per glassoort. U vindt het glastype (curved, edge-to-edge, easy installatie enz.) op uw PanzerGlass™-verpakking.

Voordat u begint met het installeren van het glas, raden we u aan een ruimte binnen te zoeken om het stof in de lucht te verminderen. Om ervoor te zorgen dat je voorbereid bent op alle stappen in de gids, bekijk je de hele video voordat je begint.

PC Dual Privacy™ Filter Installation Guide

MacBook Dual Pricacy™ Filter Installation Guide

Samsung Galaxy Edge & Easy Edge Installation

Samsung Galaxy Curved Easy Edge Installation

ClearCase™ Black Edition Installation Guide

ClearCase™ Installation Guide

iPads Edge to Edge Easy Installation Guide

iPhones Standard Fit Easy Installation Guide

Huawei Curved Easy Edge Installation Guide

Samsung fingerprint reader Installation Guide

Re-installation Guide

Guide How to remove Airbubbles

iPhones Edge to Edge Easy Installation PanzerGlass™ Installation Guide

Apple Watch Series 4/5 PanzerGlass™ Installation Guide

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.