Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Xtorm

Meet Xtorm
Energizing people on their travels is what we do best. 

Whether you're climbing mountains or commuting to work, we'll make sure you'll never be without power.


Xtorm biedt oplossingen voor het van energie voorzien van mobiele apparaten en heeft een gevarieerd assortiment. Of je nu gaat kamperen, een lange fietstocht gaat maken, op zakenreis gaat, of gewoon voor dagelijks gebruik, met de producten van Xtorm heb je altijd en overal extra energie bij de hand! De producten van Xtorm die leverbaar zijn via Dividino zijn powerbanks, Solid Blue kabels en een car- en home charger.


Solid Blue kabels

Xtorm Solid Blue kabels zijn extra sterk. Elk detail is speciaal ontworpen om goed bestand te zijn tegen slijtage, zelfs na langdurig gebruik.


Extra sterke materialen

Kabels in de Solid Blue series zijn gemaakt van een meer-laags materiaal bestaande uit, onder andere, gewoven nylon en DuPont™ Kevlar® fiber. Dit materiaal geeft de kabel zijn ongekende sterkte. Deze kabels zijn uniek met een draagkracht tot 40 kilo en connectoren die 20.000 x getest zijn m.b.t. buigen.


Geen wonder dat ze worden geleverd met een levenslange garantie.


Powerbanks

Met een Xtorm powerbank kun je mobiele apparatuur voorzien van een volle accu waar je ook bent, ideaal voor iedere reis. Een power bank is een compacte mobiele oplader die makkelijk mee te nemen is. Dankzij deze accu heb je geen stopcontact nodig en kun je de batterij van USB apparaten zoals smartphones, tablets, GoPro’s en Bluetooth speakers altijd en overal opladen.


Home charger

Deze lader maakt deel uit van de Volt Series, een serie krachtige reisadapters. Dankzij het compacte formaat en de meegeleverde EU-, VK- en VS stekker opties, maakt deze lader uw reizen een stuk makkelijker. Met de krachtige 20W output kun je bovendien je iPhone 12 tot 3x sneller opladen!


Car charger

Met de Xtorm Car Charger hoef je je tijdens lange ritten nooit zorgen te maken over een lege smartphone, tablet, of ander USB device. Steek de oplader simpelweg in de 12V sigarettenaansteker om deze om te toveren tot een USB oplaadpunt. De Car Charger beschikt over een krachtige 24W USB-C PD uitgang, en een Quick Charge 3.0 USB aansluiting.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.